Akut tandvård hos tandläkare i Göteborg


Snabb hjälp med smärtsam visdomstand

För ett tag sedan började jag få lite ont i tandköttet, och anade att en visdomstand var på väg att komma upp. Jag hade aldrig tidigare haft problem med mina visdomständer och tänkte att det nog skulle gå över när tanden väl hade kommit upp, och att tandköttet bara var lite ömt. Men dagarna gick och det gjorde bara mer och mer ont. Till slut hade tanden kommit upp en bit men det gjorde ondare än någonsin. Jag kunde inte äta, knappt sova och inte tänka på så mycket annat än den ihållande smärta jag kände i hela underkäken. Alla som har haft någon typ av tandvärk eller ont i tandköttet vet nog hur hemskt det är och hur man är beredd att göra nästan vad som helst för att det ska sluta göra ont.

Bokade Akut tandvårds tid

Även om jag alltid dragit mig för att gå till tandläkaren så var jag nu helt desperat efter att få hjälp med tanden. Jag kontaktade Vasa Viktoria på en fredag och fick nästan direkt besked om att jag var välkommen redan på lördagen, något jag såklart var väldigt tacksam för. Vilken lättnad! Det var dock inget emot den lättnad jag kände när visdomstanden väl var ute… När jag kom till Vasa Viktoria slogs jag av hur mån personalen verkade vara om mig och hur jag mådde. Jag har alltid känt ett visst obehag hos tandläkaren, men de gjorde verkligen allt för att jag skulle känna mig avslappnad och talade hela tiden tydligt om vad jag hade att vänta mig efter den första undersökningen. Redan efter den första undersökningen fick jag veta vad allt skulle kosta, något som kändes tryggt i den situation jag befann mig i.

Nu är visdomstanden borta och smärtan med den och jag kan inte nog rekommendera Vasa Viktoria som tandläkare vi akuta behov. Inte minst för att jag trots mina obehagskänslor inför tandläkare i allmänhet och att dra ut tänder i synnerhet, faktiskt kunde känna mig så avslappnad och trygg som det går i en situation som denna. Jag kände mig trygg i alla steg i processen, från välkomnandet i receptionen till dess att tanden var ute för gott.