Bästa Begravningsbyrå

Begravningsbyrå Liljegren

Har du förlorat en närstående och letar efter en helhjärtad begravningsbyrå ska du kontakta oss på Liljegren. Sedan starten 1999 har vi hjälpt anhöriga vid nära och käras bortgång med stort hjärta, förstående och trygghet. Liljegren som begravningsbyrå hjälper er med allt det praktiska kring er valda begravningstjänst, vi kan också se till att ordna en begravning på er hemort ifall ni bor utanför Göteborg eller Jönköping.

 

Vilken typ av begravning?

Liljegren Begravningsbyrå erbjuder olika varianter på begravningstjänster och tillhörande produkter. Utefter era önskemål ser vi till att hjälpa er på ett så enkelt och smidigt sätt som möjligt. Alla vill inte begravas på ett traditionellt sätt genom en kyrklig begravning enligt Svenska kyrkans ordning med jordbegravning eller kremering. Då kan man istället välja mellan borglig begravning som sker genom en ceremoni helt utan religiösa tecken men med kremation eller jordbegravning. Direktkremering finns också som ett alternativ på Liljegren Begravningsbyrå där kremering sker fast utan begravningsceremoni.

 

Helhjärtat hela processen igenom

Vi är väldigt måna om att ha ett gott rykte där folk som tagit hjälp av oss vid anhörigas bortgång är nöjda med vår hjälp. Hos oss vill vi att ni ska känna er trygga och att ni inte kunnat önska er en bättre hjälp. Med ett genuint bemötande vill vi visa er ett stort förstående för vad ni går igenom. Från att ni hör av er till oss, till planering, till begravningsceremoni, till transport, till gravsättning, till hjälp och stöd så finns begravningsbyrå Liljegren vid er sida.

 

 

Kontakta Liljegren – din begravningsbyrå i Göteborg och Jönköping

Liljegren Begravningsbyrå i Göteborg och Jönköping finns endast ett telefonsamtal bort dygnet runt. Det går givetvis bra att kontakta oss via mejl också. Inga frågor är för konstiga eller för dumma för att ställa, med full respekt, förståelse och tålamod finns vi här för er alla timmar om dygnet. Ta gärna kontakt med oss så bokar vi in ett kostnadsfritt möte tillsammans med en personlig begravningsrådgivare.