Byggfirma

Byggfirma i Göteborg

Molnlyckehus är din auktoriserade och trygga byggfirma i Göteborg. Vi utför dagligen projekt åt såväl privatpersoner som företag och kommersiella bolag. I dagsläget utför vi alla typer av byggarbeten, givetvis med dig som kund och kvalitén som största fokus. Vi som byggfirma har Göteborg som utgångspunkt med åtar oss även jobb utanför stan enligt överenskommelse.

Bygga, byta eller renovera?

Varesig du behöver hjälp med att bygga ett helt nytt hus, renovera badrummet, köket eller hallen så finns vi tillhands. Som komplett byggfirma i Göteborg är inga jobb för små eller förstora för oss. Vi lägger även golv, bygger uterum, byter tak och mycket mer.

Vi tar ansvar

Efter många år inom branschen och en enorm utveckling vet vi vikten av att behålla ett gott renommé. För oss är det oerhört viktigt att varje kund blir 100% nöjd med oss. Vi strävar alltid efter att bli rekommenderade vidare till nya kunder. Vi är en byggfirma i Göteborg som vill skapa långa, trogna och äkta kundrelationer. Vi tar alltid ansvar för hela byggprocessen, något som skapar enorm trygghet för dig som kund.

Exemplariskt resultat, snabbt och effektivt

Anlitar du Molnlyckehus som byggfirma i Göteborg kommer du vara garanterad ett exemplariskt slutresultat. Vi arbetar snabbt och effektivt utan att tumma på kvalitén eller noggrannhet. Vi har precis den kunskap och de certifikat som krävs för att leverera det bästa oavsett om det gäller ett stort eller litet arbete.

Helheten är viktig

Våra hantverkare har egna välutrustade bilar med kompletta uppsättningar av verktyg och allt tänkbart material som kan behövas. Molnlyckehus samarbetar även med andra kompetenta hantverkare inom el, VVS och plattsättning. Detta gör att vi göra det enkelt för dig som kund och erbjuda allt under ett och samma tak. I personalstyrkan arbetar också kvalitetsansvariga och konstruktörer.