Frisörsalong


Frisörsalonger 2022

Är du på jakt efter en frisörsalong i Göteborg med den där extra fingertoppskänslan? Hos Gothiakliniken möts du av erfarna och skickliga frisörer som kommer göra ett under för ditt hår. Vi jobbar endast med högkvalitativa verktyg och produkter för att skapa bästa tänkbara helhetsupplevelse när du besöker oss i vår frisörsalong i Göteborg. För oss är varje ny kund starten på en förhoppningsvis ny lång och härlig kundrelation.  

 Skickliga frisörer med ordinär känsla 

Oavsett om du vet precis hur du vill ha din frisyr eller inte så kan du alltid bolla tankar och idéer med våra erfarna frisörer. Tillsammans vet vi att vi kan skapa något alldeles unikt och fantastiskt. Vi vill alltid att våra kunder går från vår frisörsalong i Göteborg och känner sig 100% nöjda med hela upplevelsen i sig. Samtliga frisörer hos oss tillhandahåller flertalet utbildningar och besitter precis den kunskap som krävs för att du ska bli fin i håret igen.  

Produkter för att hålla håret i toppskick 

Efter ditt besök hos oss finns även möjligheten att köpa vårdande produkter noga framtagna efter just dina önskemål och behov. Utbudet i vår frisörsalong i Göteborg är brett och håller hög klass. Vi jobbar endast med kända och starka varumärken för att kunna garantera våra kunder att de tillhandahåller marknadens bästa produkter. Fråga gärna våra frisörer om tips och trix för att hålla ditt hår i fint skick årets alla dagar.  

Boka tid redan idag hos Oss – din frisörsalong i Göteborg 

Låt oss göra magi med ditt hår. Hos oss är du som ung, gammal, långhårig som korthårig varmt välkommen in till oss. Vi kommer se till att utifrån dina önskemål och behov ta hand om dig och ditt hår för att leverera ett önskvärt slutresultat. Som gedigen frisörsalong i Göteborg har vi många stamkunder, vilket för oss är ett fint och viktigt kvitto på att vi dagligen gör ett bra jobb.