Ta körkort 2022


Äntligen dags att uppnå ytterligare en milstolpe i livet genom att ta eget körkort? Körskolan gör det fullt möjligt för dig att nå dina mål på ett smidigt och effektivt sätt. Körskolan.com är göteborgsregionenens största trafikskola och håller till både i Göteborg, Mölnlycke, Kungsbacka och Mölndal. Här erbjuder vi dig personliga helhetslösningar för att du ska nå ditt mål med att ta körkort.

Valmöjligheter efter förmåga

Att ta körkort är ingenting som sker över en natt. Idag ska du bli godkänd både på syntestet, riskutbildningarna, uppskrivningen och körprovet. Hos körskola kan vi anpassa din väg till att ta körkort efter din förmåga och dagsform. Vi ser dig som person och tar det i din takt för att du ska få ut så mycket som möjligt av varje teoripass och körpass hos oss.

Från start till mål

Det är få trafikskolor i landet som kan erbjuda det vi på körskolan.com kan. Hos oss kan du ta vanligt körkort för bil, MC-körkort, mopedkörkort samt bil+släp. Dessutom behöver du inte heller söka dig till flera olika ställen eller orter för att göra körkortsteorin, handledarkursen, ta körlektioner, Riskettan eller Risktvåan, hos oss hittar du allt under samma tak. Vi håller därmed järnkoll på dig hela vägen från start till mål och kan ge dig bästa personliga hjälp.

 

Anslutna till STR

Givetvis är vi på körskola anslutna till Sveriges Trafikskolors Riksförbund (STR). När man är ansluten i STR kollar förbundet regelbundet så att vi uppfyller och följer alla regler och stadgar som vi skrivit under på vid medlemskapsansökan. En kvalitetsstämpel.

 

Ta hjälp av körskolan.com 2022

Är du på jakt efter en seriös och personlig trafikskola ska du vända dig till körskolan.com. Vi sätter alltid dig som elev i centrum och ser till så att du tycker att vägen till att ta körkort både är rolig, spännande och enkel.