Solcellsbatteri


Med ett solcellsbatteri behöver du aldrig oroa dig över att din solenergi skulle kunna ta slut. I detta batteri kommer din solel att lagras så att de dagar när solen inte skiner så kommer du ha precis samma tillgång till ström i din fastighet. Du kommer alltså med ett solcellsbatteri kunna lagra en massa solvärme utan att ens reflektera över det. Kostnadseffektivt, enkelt och framförallt miljövänligt.

 

Hur du lagrar din energi i ett solcellsbatteri

Vi på Ecokraft jobbar dagligen aktivt med att utveckla både befintliga och nya produkter. En teknisk utveckling som gått snabbt hos oss är vårt solcellsbatteri. I det här batteriet kan du spara och lagra enormt mycket energi på ett väldigt enkelt och smidigt sätt. Med den lagrade solel som finns där kommer du kunna använda din egenproducerade el veckans alla dagar, hela året. Det är en fantastisk möjlighet.

 

Bli oberoende av elbolagen

Genom ett välladdat solcellsbatteri kommer du aldrig behöva ta hjälp av marknadens dyra elbolag för att kunna förse din fastighet med önskad mängd el. Elbolagen och dess elpriser är någonting som du kommer kunna gå oberörd förbi och aldrig ens behöva reflektera över. Du kommer med andra ord inte beröras för fem öre när elpriserna plötsligt chockhöjs. Vi vill att du ska tjäna pengar på ditt val av solceller.

 

Energin laddar ditt solcellsbatteri

Det kanske inte många känner till är att de solceller du har installerat kommer att kopplas samman med ditt solcellsbatteri. Det i sin tur kommer göra att ditt batteri alltid är laddat så energin som inte används i hushållet kommer se till att ladda batteriet. Det kommer också se till att rätt mängd används och att du får en jämn förbrukning av elen i hushållet. Givetvis kommer det också göra att du inte kommer få kostsamma energitoppar utan segla på en lagom nivå.