Svensk Entreprenad har i många år ägnat sig åt markarbete


Markarbete i Kalmar och Blekinge

Svensk Entreprenad har i många år ägnat sig åt markarbete i Kalmar och Blekinge. När man bygger om är det många gånger själva grundjobbet alltså markarbetet som är stor del av kostnaden. Genom att ta till professionell hjälp och få arbetet gjort ordentligt från första början är en väldigt klok idé. Vi på Svensk Entreprenad ser till att planera projektet in i minsta detalj där allt ifrån grundläggning av villor, bygge av hus med källare och markarbete inför dränering, pool, enskilda avlopp och avjämning av tomter är vår vardag.

 

Grundundersökningar för bättre slutresultat

När vi åtar oss ett nytt projekt inom markarbete i Kalmar och Blekinge ser vi alltid till att göra en ordentlig grundundersökning innan vi börjar gräva. Under grävningsprocessen är det sedan viktigt att all matjord grävts bort då grunder endast kan läggas på mark utan jord.

 

Ett heltäckande entreprenadföretag

För att kunna sätta fart med ett markarbete i Kalmar och Blekinge krävs det att tänka till ordentligt innan. Som ett heltäckande entreprenadföretag med nära samarbete med kunniga snickare erbjuder vi våra kunder skräddarsydda lösningar. Via oss kan hela arbetet slutföras utan mellanhänder och flertalet olika aktörer inkopplade.

 

Svensk Entreprenad om vikten av ett bra markarbete

Vi rekommenderar alla våra kunder att låta proffs göra jobbet. När det kommer till markarbete gäller det att utföra samtliga bitar korrekt, vilket vi på Svensk Entreprenad i Kalmar alltid gör. Oavsett om det handlar om att bygga pool, friggebod, lägga en husgrund eller vad du nu än ska göra inom bygg så är underarbetet a och o. Alla hantverkare och byggare vet hur viktigt det är att underarbetet är ordentligt gjort för att övriga delar av byggnationen ska bli snygg och hållbar. Egentligen vad man än sysslar med så är grundarbetet viktigt, målning, snickeri, det går inte att fuska sig fram.