Växellådor din lastbil

Här kan du köpa begagnade växellådor din lastbil 

I vårt reservdelslager finner du mängder av olika nyrenoverade reservdelar till din lastbil. Vi erbjuder alltifrån begagnade växellådor, motorer, stolar, hjulaxlar, däck till rattar. Beglast är väldigt måna om att produkterna som säljs håller hög prestanda och klass.  

Kvalitetssäkrade produkter 

Samtliga av våra produkter genomgår en grundlig undersökning innan de läggs ut till försäljning, undersökningen sker för att vi ska kunna garantera dig som kund att produkten är i ett fint och användbart skick. Undersökningarna görs av våra kunniga mekaniker på vår anläggning i Rinkeby utanför Kristianstad. Vi investerar dagligen i olika fordon och tillbehör där vi tillhandahåller bland annat begagnade växellådor, främst till lastbilar från Scania och Volvo. Därefter görs en renovering, våra mekaniker ser till så att så mycket som möjligt går att återanvända och att produkten blir så gott som i nyskick. Hos Beglast är du som kund vår huvudfokus och vi kan garantera dig att alla produkter som säljs genom oss är korrekta och noggrant hanterade genom alla led.  

Stor lagerkapacitet med brett utbud 

Med en fordonspark på 100.000 kvadratmeter är Beglast idag en av nordens största företag inom lastbilsförsäljning och demontering. Vi har allt som oftast ett välfyllt lager med produkter som våra kunder är ute efter vilket gör att leveranstiden är noll. Ett snabbt och smidigt sätt att handla på helt enkelt. 

Kontakta oss för experthjälp 

Varmt välkommen in till oss eller att kontakta någon av våra duktiga medarbetare. Vi finns här för dig och din verksamhet. Vi vill överträffa dina förväntningar.